6 thoughts on “Tova votter – oppskrift

  1. Hei, Hanne Elisabeth!
   Så dumt – vi vet ikke hvorfor, for alt ser ut til å være OK. Kan det være noe med PC’en din? Si fra om du ennå ikke har fått det til. Send oss ev. e-postadressen din, så kan vi sende oppskriften på mail. :o)

   God helg!

 1. Hei! Jeg vil gjerne strikke disse fine vottene i str. herrevotter. Hvor mange masker legger jeg opp da? Og antall omganger øking? Antall omganger glattstrikk før felling? Og maskeantall og omganger på tommeltotten før felling? Tenkte å strikke med Sandnes fritidsgarn. Bruker du da pinne 5 1/2? Er helt nybegynner, det blir mange spørsmål. Takk for svar!

  1. Hei på deg! Beklager sent tilbakemelding! Kanskje du allerede har funnet ut av dette selv…? Jeg har bare strikket til herre en gang, og mener å huske at jeg la opp 4 masker ekstra på starten av selve votten, og 2 masker ekstra på tommeltotten. Strikket vel også et par omganger ekstra hver gang det refereres til omganger i oppskriften, og tok en ekstra omgang med felling på selve votten. Jeg brukte samme pinnestørrelse som for damevotten, pinne nr. 5 – og brukte to tråder Finull eller en tråd Fritidsgarn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *